Philips vitae infra szauna

A Philips vitae infra szaunák napjainkban egyre szélesebb körben terjednek el mind magánhasználatban, mind egészség centrumokban. Használják a természetgyógyászatban, a hagyományos gyógyászatban, kozmetikákban, hotelekben, panziókban, fürdőkben.


infraszauna

Philips vitae infra

infrakabin

infra szauna

ajánló

 

 

A PHILIPS VITAE infra sugárzókról


Az infraszaunák napjainkban egyre szélesebb körben terjednek el mind magánhasználatban, mind egészség centrumokban. Használják a természetgyógyászatban, a hagyományos gyógyászatban, kozmetikákban, hotelekben, panziókban, fürdőkben.

Az infraszaunánkban Philips Vitae infra-halogén lámpa biztosítja az infravörös sugárzást.


Az infraszálat befoglaló lámpatest hosszú kísérletezési folyamat során kialakított speciálisan erre a célra hajlított parabola-tükör, mely a ráeső infrasugarakat maximális hatékonysággal veri vissza a kabin terébe, biztosítva ezzel a maximális hatást, valamint az infraterhelés szabályozhatóságát. Ez utóbbi azt jelenti, hogy testünk infraterhelése a test és az infraszálak egymáshoz viszonyított pozíciójával hatékonyan és jól tervezhetően szabályozható.

Az infraszaunázás lényege a mélymeleg hatás segítségével történő méregtelenítés, ill. a szövetek átmelegítése. Ez a hatás annál erőteljesebb, hatékonyabb, minél nagyobb az infrasugarak bőr alá hatolásának mélysége. Ez a behatolási képesség pedig annál nagyobb, minél rövidebb az infrasugarak hullámhossza.

A Philips speciálisan infraszaunák számára kifejlesztett Philips Vitae infra-halogén lámpa-családja az infravörös tartomány teljes spektrumát (hullámhossztartományát) biztosítja. A piacon egyedüliként tartalmazza a rövidhullámú infrasugarakat is, melynek eredményeképpen a legmélyebb bőr alá hatolást képes elérni (5-6 mm), így a jelenleg elérhető leghatékonyabb infraszaunázást képes biztosítani.


/www.lighting.philips.com/

  
 
ajánló